Word vertegenwoordiger van je campus

De Algemene Studentenraad (ASR) heeft jou nodig. Bouw mee aan jouw campus! Laat jouw visie een meerwaarde bieden. Stel je daarom kandidaat om volgend academiejaar, 2019-2020, jouw medestudenten te vertegenwoordigen.

Als je ervoor kiest om vertegenwoordiger te worden van je campus, word je het aanspreekpunt voor je medestudenten. Je maakt deel uit van de studentenvertegenwoordiging in de sociale campusraad. Hier wordt alle materie met betrekking tot studentenvoorzieningen besproken. Je debatteert mee over verschillende aspecten van het campusleven, zoals voeding (het studentenrestaurant), mobiliteit, studentenhuisvesting, studentenbegeleiding etc.

Net als de opleidingsvertegenwoordiging, gebeurt de campusvertegenwoordiging op verschillende niveaus. Allereerst is er de studentendelegatie van de sociale campusraad. Naast studenten zetelt er in deze raad ook een delegatie van het personeel van de instelling.

De studentendelegatie duidt bij het begin van het academiejaar zijn vertegenwoordigers aan in de overkoepelende STUVO-raad. Dit is het orgaan waarin het beleid van STUVO+ vormgegeven wordt.

De plaatsen voorbehouden voor studenten in deze raden zijn beperkt en verschillen per campus.

Als je meer informatie wenst, of bijvoorbeeld in contact wil komen met je huidige campusvertegenwoordigers, kan je hier je contactgegevens achterlaten.

Je volledige naam:

Je e-mailadres, bij voorkeur geen @student.odisee.be of @student.kuleuven.be:

Type opleiding:
professionele opleiding aan Odiseeacademische opleiding aan KU Leuven @ Odisee

Naam van je opleiding:

Je campus:

Je moet alle vakjes verplicht invullen.